Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Öner Yavuz'dan Gitar Alan Var mı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Öner Yavuz'dan Gitar Alan Var mı?

Merhaba,
    Öner Yavuz'un sitesinden gitar almayı düşünüyorum ama biraz kararsızım. Çünkü bazı ürünlerini gittigidiyor, sahibinden ve PTT Posta Çeki gibi yollarla satıyor. Diğer siteler gibi doğrudan kendi sitesi üzerinden satmıyor.

Bu yüzden gitar alıpta sorun yaşayan var mı acaba? Mesela sapı falan eğri çıktı diyelim, iade edebiliyormuyuz?

neden mydukkan değilde yavuz öner?

Yorum

Çünkü fiyatı daha uygun.

Yorum

ne kadar fark var?

Yorum

Gitarı görmeden gitara vurmadan gitar alınır mı ya :S:S:S
          Şahsen tavsiye etmiyorum...

Yorum

ByMUse isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Her ne kadar üretimler standart olsada, başka bir yerde gitarı denemiş olsanızda, mydukkan'a ne kadar güvensemde enstrümanın denenerek alınması konusunda arkadaşa katılıyorum. Ha imkan yoksa o ayrı birşey tabii.

Yorum

rapidhacker550 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              ne kadar fark var?
              40 - 50 TL kadar.

ByMUse isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Beautiful_Death isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Her ne kadar üretimler standart olsada, başka bir yerde gitarı denemiş olsanızda, mydukkan'a ne kadar güvensemde enstrümanın denenerek alınması konusunda arkadaşa katılıyorum. Ha imkan yoksa o ayrı birşey tabii.
              Tabii ki o şekilde almak daha makuldur. Ancak enstrüman mağazalarına çeşitli gitar marka ve modelleri sorduğumda bayağı uçuk fiyatlar aldım. Eğer üç aşağı beş yukarı fiyatlar olsa yine iyi ama bayağı uçuk fiyatlar...O bakımdan geriye sadece internetten sipariş verme seçeneği kalıyor.

Neyse, yine de herkese teşekkürler.
              Son güncelleyen Mamafih; 28-01-2011, 23:08.

Yorum

Mamafih isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                40 - 50 TL kadar.

Tabii ki o şekilde almak daha makuldur. Ancak enstrüman mağazalarına çeşitli gitar marka ve modelleri sorduğumda bayağı uçuk fiyatlar aldım. Eğer üç aşağı beş yukarı fiyatlar olsa yine iyi ama bayağı uçuk fiyatlar...O bakımdan geriye sadece internetten sipariş verme seçeneği kalıyor.

Neyse, yine de herkese teşekkürler.

Bence Unkapanına gitmeye değer

Yorum

Konuyu diplerden çıkaralım bakalım . Ben de Öner Yavuz'un sitesinde cort x11 almayı düşünüyorum.. mydukkanda havale fiyatı şu an 645 tl iken orada 537 tl. Hiç alışveriş yapan var mı acaba. Garanti belgesi vs. her şey eksiksiz mi geliyor?

Yorum

Bence arkadaşım gitarını görmeden denemeden alma.

Yorum

Öner Yavuz'un sitesinden akustik gitar aldım. Tamamen eksiksiz geliyor. Gittigidiyor.com dan filan satmasının nedeni oralarda kredi kartı ile satış yapılması. Havale olduğunda da kendi sitesinden gönderiyor. Gayet ilgili Öner Yavuz. Telefonla arayarak bilgilendiriyor ya da sen arayınca ilgileniyor. Faturası garantisi her şeyi geliyor. Alışveriş yaptığım iki siteden biri zaten. Diğeri mydukkan.

Yorum

Mesela bu siteden alışveriş yaptım. Kargonun yanında farkedemediğim bir hata varsa gitarı geri alıp yenisini gönderirler mi? Yani aldıktan 1 gün sonra arasam geri gönderebilir miyim?

Yorum

PureMusic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Mesela bu siteden alışveriş yaptım. Kargonun yanında farkedemediğim bir hata varsa gitarı geri alıp yenisini gönderirler mi? Yani aldıktan 1 gün sonra arasam geri gönderebilir miyim?
                          Ben o siteden X11 aldım adamla konuşurken öyle bir durum olursa çok sorun olacağını söylemişti. Çünkü öyle bir durumda kargo mesuliyeti üstüne almıyor. Sen Öner Bey'le görüş istiyorsan ama zor bir olay yani . Ama bu sadece Öner Yavuz'da değil çoğu şirkette mevcut bu olay. O yüzden iyice bakmak lazım.

Yorum

Iyide şimdi kargocunun yanında yarım saat amfiye takıp tüm perdeleri kontrol etmek, sapına bakmak, gitarı incelemek vs vs. adama yazık olur.

Yorum

Benim bahsettiğim dış görünüş . Kargocunun yanında kargodan kaynaklı hasar var mı yok mu diye bakıyorsun. Sonra kontrol edip adamı arıyorsun zaten. Eğer sorun varsa hemen gönderiyorsun yenisini gönderiyor adam. Sen adamı ara konuş istersen ama güvenilir yer yani sorun yok merak etme.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X